June 25, 2024

Het postbetrokkenheidsfeest van Akash Ambani was Star Studded

Mukesh Ambani en de oudere zoon van Nita Ambani, Akash Ambani, verloofd met Shloka Mehta in een rustige en privéceremonie in Goa op zaterdag. Het werd bijgewoond door de familieleden van de Close Kit waar Akash aan Shloka voorstelde. De Ambanis die bekend staat om hun levensstijl van groter dan leven gooiden echter een grootse verlovingsfeest in Mumbai, waar alle beroemdheden en biggies aanwezig waren om het paar te feliciteren.
Het is geen SS Lazio Thuisshirt verrassing dat het feest een heleboel mode van wereldklasse heeft gesneden met haute couture die overal de rondes deed. Hier zijn enkele van de outfits die onze aandacht trokken en ons hebben gelijmd:

Katrina Kaif
Deze actrice weet zeker hoe hij bij elk evenement een geweldige verschijning moet maken. Ze was niets minder dan sensationeel toen ze in deze jurk kwam door Luisa Beccaria, een perzik-getinte outfit. Als het combineren van de outfit met Peach Footwear ook, voltooide een glimlach de hele look tot in de perfectie. Alle credit scores van de ACE -stijlvolle, Tanya Ghavri voor het breken van haar eigen benchmark elke keer.
Bron: bollywoodhungama.comnatasha poonawalla
De socialite en miljardair -vrouw Natasha Poonawalla was een echte diva in de ruchedjurk van Dolce en Gabbana. De bloemenmotiefjurk was afgestemd op excellentie en gecombineerd met Louboutin -hakken. Haar omvangrijke haar draaide in krullen Barcelona Thuisshirt zeker een oomph toegevoegd.
Bron: 123Telugu.comaishwarya Rai Bachchan
Een prachtige vrouw die op Montpellier HSC Thuisshirt geen enkele manier ouder wordt – Aishwarya Rai. Ze sierde de gelegenheid met haar aanwezigheid in een koninginachtige outfit van Osman Studio. De strapless zwarte jurk gestyled met een felrode lip was genoeg om de locatie te verlichten. Haar prinsesdochter ziet er ook charmant uit.

Bron: ladyindia.comsagarika ghatge
Sagarika selecteerde een blauwe jurk met één schouder die pronkte met haar strakke en slanke figuur. Met een roze lip en zachte golven voltooide ze de look tot vlekkeloosheid. Haar altijd gloeiende huid voegde een ongeëvenaarde uitstraling toe.
Bron: Bollywoodhungama.in [SC: MediaD]

Kiran Rao
Trouw aan haar sfeer, hield Kiran Rao de voorkeur aan haar Boho Chic -look. Ze werd aangetrokken in een witte jurk in combinatie met een mosterdblazer en zwarte flats. Een eenvoudig en elegant uiterlijk, precies zoals ze het leuk vindt.
Bron: nowrunning.com De toegenomen bruid shloka mehta zag eruit alsof ze ideaal was uit een sprookje. Haar jurk vulde de naaktmake -up en open haar uit. Een glimlach van een miljoen dollar op elk moment heeft ons hart verder gestolen.

Bron: Timesofindia.Indiatimes.comongst anderen die de bash bijwoonden waren Karan Johar, Shah Rukh Khan, John Abraham, Zaheer Khan, Harbhajan Singh, Gauri Khan etc.
We kunnen niet wachten om u op de hoogte te houden van nog veel meer evenementen! blijf kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.