June 25, 2024

Gift Guide: Stocking Stuffers

2017 Update: we geloven nog steeds dat dit een aantal leuke kousstuffers zijn, maar je wilt misschien ook onze nieuwste cadeau -concepten voor professionals inspecteren. Bel me gek, maar ik vind het altijd leuk om kous -stuffers te doen zoals attent bit biedt dat misschien elke dag, bijna vermoeiende dingen zijn – hoe beter ook wordt gedaan. Voor vandaag heb ik een aantal kleine geschenken verzameld die zeker die beschrijving in vorm hebben. Onze vorige geschenkgidsen zijn hieronder gekoppeld-merk op dat elk een Pinterest-bord heeft dat nog steeds wordt bijgewerkt als we meer geweldige dingen ontdekken: cadeaus voor moeders (inclusief MIL’s en moederachtige mentoren); Pinterest -bord Marokkaans Voetbalelftal Thuisshirt hier.
Geschenken voor de jongens (mannen, vaders, broers, vrienden, enz.); Pinterest -bord hier.
Geschenken voor de BFF; Pinterest -bord hier.
Kleine, gepersonaliseerde toevoegingen aan geldgeschenken (bijvoorbeeld voor uw assistent); Pinterest -bord hier.

Misschien is het gewoon mijn opvoeding in het Midwesten, maar een kous is geen opslag totdat het een belachelijke chocolade -kerstman heeft. Voor degenen onder u die gezondere kousen opslaan, zien deze honingsticks er geweldig uit.

Ik hou altijd van een geschenk met een gevoel voor humor. Deze beledigingsbanden lijken op de perfecte kousstafganger – ze zijn hoogstwaarschijnlijk niet het soort dingen dat je voor jezelf zou kopen, maar ze zouden een glimlach op je deal brengen als je een bandaid vereist. Langs deze lijnen: ThinkGeek heeft wat spekzeep, evenals de ui levert altijd met mokken en meer.
Ik ben al vele jaren een fan van de zakelijke minimus-ze bieden mini, reisveilige versies voor alle dingen, van saladedressings tot zonnebrandmiddelen. Ze kunnen LOSC Lille Thuisshirt een uitstekende methode zijn om iemands reistas op te slaan – of iemands bureaubrade. Ze hebben zelfs een cadeau-set met monsters van vetvrije verbanden. Nog een geweldig gebied voor het ontdekken van Mini -versies: Wereldmarkt (waar ik altijd ton op de enkele porties van Nutella).

Ze werden in mijn dag de kapsel genoemd, maar ze zijn BA-ACK … als wraps om een ​​topknoop te helpen. Ze variëren in kosten van $ 6 tot $ 12, en ik geloof dat ze ACF Fiorentina Thuisshirt perfect zouden zijn voor … nou ja, die persoon die nog steeds hulp nodig heeft met haar topknot. Evenzo plezier: bezoekersvoorkeur spinpennen.
Je begrijpt precies hoe wanneer je het bedbad binnenloopt, evenals verder, je al het geweldige spul van de keuken wilt kopen en dan jezelf moet stoppen, omdat je je moet concentreren en het enige waar je naar binnen bent gekregen, Welnu, niet in de draaikolk van gelukkige siliconen spatels worden gezogen of wat dan ook? Ik ga de neiging om naar BB&B te gaan en al die geweldige dingen te kopen voor de kous van mijn moeder. Deze geweldige spatels zijn van Amazon, maar ik lurve de spookvibe.
Ten slotte: soms vereist u echt vermoeiende dingen, maar a) Begrijp niet dat het product bestaat of b) Wil het geld er niet zelf aan uitgeven. Bijvoorbeeld: deze geweldige hielvervangingskappen zien er perfect uit voor de stiletto -verslaafde in je leven; Deze Hunter Boot Radiate Sponge ziet er uitstekend uit voor de Rainboot -fanaat.

Heb je een aantal leuke kousstuffers gekocht om dit jaar te bieden? Wat is het allerbeste (of grappigste, of vreemdste) ding dat je in de loop van de jaren in je kous hebt ontdekt? We zijn een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates -programma, een aangesloten marketingprogramma dat is ontworpen om een ​​middel te bieden om een ​​middel te bieden om kosten in rekening te brengen Door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites.

Leave a Reply

Your email address will not be published.