June 25, 2024

Tech Problemen

Hallo mannen – ik zie enkele rapporten over mensen die niet kunnen klikken/reageren op de weekend Open thread. Ik kan het probleem aan mijn kant in geen van mijn browsers opnieuw maken. Als iemand nog steeds het probleem heeft, kun je me dan veel meer info geven? (Specifiek – raakt de LOSC Lille Thuisshirt pagina vast terwijl hij probeert iets te laden? U kunt meestal vertellen door de grijze balk onderaan de webpagina te bekijken, waaruit blijkt dat de verschillende dingen die worden geladen en verbindingen worden gemaakt (zie onderstaande screenshot) .
Ik weet dat er veel andere algemene klachten waren, te technische problemen – wat gebeurt er nu specifiek voor mensen (niet enkele weken geleden)? Bedankt allemaal voor je hulp (en voor je geduld!). Dank je!
(Wat betreft de opmerkingen niet-staten-met-je-je-namen, dit was de reactie van mijn technische jongens, hieronder: we blijven onderzoeken-als je er nog andere informatie over hebt, neem dan contact met ons op We kunnen dus rechtstreeks met u overeenkomen met u op Borussia Monchengladbach Thuisshirt het probleem.)
Die informatie -invoer in het commentaarformulier staat in de cache in de browser van de bezoekers, u kunt uw browser vermijden door velden in de cache -vorm te cachen, Nagoya Grampus Thuisshirt maar omdat dit slechts enkele van uw bezoekers gebeurt die impliceert dat hun individuele instellingen zijn ingesteld om de autocomplete functie uit te voeren hun eigen browsers.
En hier is die andere screenshot die ik noemde …

Leave a Reply

Your email address will not be published.